CONTRASTES en Oianleku

cimg3717cimg3921

Esta entrada fue publicada en Artesanía. Guarda el enlace permanente.

3 respuestas a CONTRASTES en Oianleku

  1. Voncile dijo:

    MÃ…SKE FORDI PÆLESTINA STADIG ER I KRIG OG IKKE HAR NOGEN VÃ…BEN, FORDI JØDERNE HAR UDRYDDET DERES VÃ…BEN????? OG NOK HØJST SANDSYNELIGT FORDI, DEN GAMLE DAME NOK ER VED AT BLIVE ANGREBET AF JØDERNE, SOM ANGRIBER, DRÆBER, TORTURERE OG TERRORISERE HELE BEFOLKNINGEN, DERIBLANDT OSSE KVINDER OG BØRN HVER EVIGE ENESTE DAG, DØR FLERE TUSIND PÃTILS†ENÆNSER! PAK DIT SHIT SAMMEN DU INGEN GANG HAR UNDERSØGT ELLER VED EN SKID OM!

  2. maybe there were two cans? I doubt that. Maybe, the SPD thought that the watermelon juice was iced tea.Whatever, what we saw happens to be watermelon juice. This begs the question, then, did someone substitute the can of watermelon juice and leave a can of iced tea? Note: this is speculation because we will get nowhere if we do not consider even the minute detail.

  3. i’following your blog with much interest, it’s some quite time that i’m watching around the cold fusion evolution, and evenits dark genesis.keep on posting i ‘m too keeping an eye to some good experiments that i kinow.i will explain better well with time.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s